Beste standhouder foodtruck bezitter

De Zomer Fair Veenhuizen wordt gehouden in de tuin van Het Verenigingsgebouw te Veenhuizen op 11-08-2019 (buiten). Deze dag zal er een stand klaar staan. De markt begint om 11.00 uur en we vragen je om uiterlijk 10.30 uur te melden zodat de markt om 11.00 uur echt van start kan gaan. Er zullen muntjes uitgedeeld worden waarmee de standhouders koffie/ thee en frisdrank kunnen halen bij de bar. De markt duurt tot 18.00 uur en het is dan ook niet mogelijk om je stand eerder dan dit tijdstip op te ruimen. Mocht het slecht weer zijn op de dag van de markt, verhuizen we naar binnen (Het Verenigingsgebouw).

Hobbyisten zijn ook van harte welkom. Wil je graag mee doen maar wil je eerst zeker weten of de markt ook iets voor jouw product/dienst is? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens is het ook mogelijk om een halve marktkraam te huren, dit houdt in dat je de kraam deelt met een andere standhouder. 

Let op: Deelname aan de fair is geheel op eigen risico. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Door middel van dit ingevulde formulier geef je aan deel te nemen aan de Zomer Fair Veenhuizen te 11-08-2019 en ga je akkoord met de huur van een stand/ plaats. Zodra je de bevestigingsmail van deelname hebt ontvangen, word je verzocht om het te betalen bedrag over te maken. Pas dan is deelname definitief. 

Het bedrag kan overgemaakt worden op:

Ibannummer: NL54 KNAB 0258 4787 13

t.n.v. Neneri

o.v.v. ‘Zomer fair’ + (bedrijfs)naam  

 

Bij meer dan 2 personen graag vooraf contact opnemen