Beste standhouder foodtruck bezitter

De Zomerfair Veenhuizen wordt jaarlijks gehouden in de tuin van Het Verenigingsgebouw te Veenhuizen. Op de dag van de fair zal er een stand klaar staan/ plek gereserveerd zijn. De markt begint om 11.00 uur en we vragen je om uiterlijk 10.30 uur te melden zodat de markt om 11.00 uur echt van start kan gaan. De markt duurt tot 17.00 uur en het is dan ook niet mogelijk om je stand eerder dan dit tijdstip op te ruimen. 

Hobbyisten zijn ook van harte welkom. Wil je graag mee doen, maar wil je eerst zeker weten of de markt ook iets voor jouw product/dienst is? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens is het ook mogelijk om een halve marktkraam te huren, dit houdt in dat je de kraam deelt met een andere standhouder. 

Voor de foodtrucks is het handig om te weten dat de verkoop van dranken voorbehouden is aan de locatie waar de fair gehouden wordt. Het is dus uitsluitend verkoop van etenswaren. 

Hi! Leuk dat je overweegt om je op te geven voor de zomerfair. Mocht je nog vragen hebben of ergens over twijfelen, stuur me dan zeker een mailtje: info@neneri.nl
Irene Boerma
Irene Boerma
Organisatie

Door je hier in te schrijven voor de Zomer Fair Veenhuizen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Pas na betaling is deelname definitief. 

Het bedrag mag overgemaakt worden op:

Ibannummer: NL54 KNAB 0258 4787 13

t.n.v. Neneri

o.v.v. (bedrijfs)naam

Foodtruck is incl. stroom. Kabels dien je zelf mee te nemen.
Bij meer dan 2 personen graag vooraf contact opnemen
BTW-nummer
Optioneel
Optioneel