Beste standhouder foodtruck bezitter

De Zomer Fair Veenhuizen wordt gehouden in de tuin van Het Verenigingsgebouw te Veenhuizen op 27-09-2020 (buiten). Deze dag zal er een stand klaar staan. De markt begint om 11.00 uur en we vragen je om uiterlijk 10.30 uur te melden zodat de markt om 11.00 uur echt van start kan gaan. De markt duurt tot 17.00 uur en het is dan ook niet mogelijk om je stand eerder dan dit tijdstip op te ruimen. 

Hobbyisten zijn ook van harte welkom. Wil je graag mee doen, maar wil je eerst zeker weten of de markt ook iets voor jouw product/dienst is? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens is het ook mogelijk om een halve marktkraam te huren, dit houdt in dat je de kraam deelt met een andere standhouder. 

Voor de foodtrucks is het handig om te weten dat de verkoop van dranken voorbehouden is aan de locatie waar de fair gehouden wordt. Het is dus uitsluitend verkoop van etenswaren. 

Hi! Leuk dat je overweegt om je op te geven voor de zomerfair. Mocht je nog vragen hebben of ergens over twijfelen, stuur me dan zeker een berichtje: +31 618797370
Irene Boerma
Irene Boerma
Organisatie

Door middel van dit ingevulde formulier geef je aan deel te nemen aan de Zomer Fair Veenhuizen te 27-09-2020 en ga je akkoord met de huur van een stand/ plaats. Zodra je de bevestigingsmail van deelname hebt ontvangen, word je verzocht om het te betalen bedrag over te maken. Pas dan is deelname definitief. 

Het bedrag kan overgemaakt worden op:

Ibannummer: NL54 KNAB 0258 4787 13

t.n.v. Neneri

o.v.v. ‘Zomer fair’ + (bedrijfs)naam

Bij meer dan 2 personen graag vooraf contact opnemen
Beschrijf in het kort je product/ dienst