Beste standhouder foodtruck bezitter

Dit jaar organiseren we de eerste editie van de Zomer fair Veenhuizen. Dit doen we in de tuin van Het Verenigingsgebouw. Het is een opvallende locatie aan de Hoofdweg, waar veel verkeer langs komt en waar ook veel toeristen te vinden zijn. Er zijn al eerder markten gehouden op deze locatie, die succesvol zijn verlopen. Er is dus genoeg potentie.

 

Het wordt een zomerse markt waar je veel kan zien en doen, gevuld met kramen van diverse bedrijven en startups. Wij zorgen voor livemuziek en entertainment.

 

Voor het eten en drinken zal er een horecaplein ingericht worden waar plaats is voor verschillende foodtrucks.

 

Datum:           11 augustus 2019

Publiek:          11.00- 18.00

Opbouw:         08.00- 11.00, uiterlijk 10.30 aanwezig

Entree:            Gratis

Locatie:           In de tuin van Het Verenigingsgebouw

 

Wij nodigen je graag uit om met een kraam, stand of foodtruck deel te nemen aan de markt. Wij zorgen voor publiciteit vooraf middels sociale media en offline marketing. Je bent natuurlijk van harte welkom om zelf ook reclame te maken. Hoe meer, hoe beter!

 

De Zomer Fair Veenhuizen wordt gehouden in de tuin van Het Verenigingsgebouw te Veenhuizen op 11-08-2019 (buiten). Opgave is mogelijk middels het opgaveformulier. De inschrijving sluit op 1 juli. Wanneer er tijdig wordt aangemeld, ben je verzekerd van een plek.

 

Deze dag zal er (indien nodig) een stand klaar staan. De markt begint om 11.00 uur en we vragen je om uiterlijk 10.30 uur te melden zodat de markt om 11.00 uur echt van start kan gaan. Er zullen muntjes uitgedeeld worden waarmee de standhouders koffie/thee en frisdrank kunnen halen bij de bar. De markt duurt tot 18.00 uur en het is dan ook niet mogelijk om je stand eerder dan dit tijdstip op te ruimen.

 

Mocht het slecht weer zijn op de dag van de markt, verhuizen we naar binnen.

 

Parkeren

Bij het opbouwen van de stand is het mogelijk de auto bij de stand te parkeren. Vervolgens kun je de auto vlakbij en gratis op een speciaal aangewezen parkeerterrein parkeren. Na het laden en lossen parkeer je de auto op deze parkeerplaats.

 

Voor vragen kun je bellen of Whatsappen naar 0618797370.